Paimion Teurastamo on suomalaisten työllistäjä

Paimion Teurastamolla on tarjota tehokas tuotantoketju hankinnasta markkinointiin. Ostamme suomalaisilla tiloilla kasvatettuja eläimiä.

Hankinta

Hankinta-alueellamme on kattava kenttäedustajaverkosto, joka hoitaa teuras- ja eläinvälitysasiat kokonaisvaltaisesti. Meillä tarvitsee asioida ainoastaan yhden henkilön kanssa, tuottajan niin halutessa. Vuoden 2014 alusta on myös mahdollista asioida NettiFarmissa. NettiFarmi on tuottajille suunnattu pilvipalvelu, missä voit ilmoittaa teuraat ja hoitaa viranomaisilmoitukset missä tahansa oletkin. Myös korvamerkkitilaukset voit tehdä yhteistyökumppaniltamme ID-Importilta NettiFarmista.

Kuljetus

Teuras- ja eläinvälityskuljetukset hoitavat sopimusautoilijat yhteistyössä hankintahenkilökuntamme kanssa. Kuljettajat ovat ammattitaitoisia ja noudattavat työssään lakeja ja asetuksia mitä tehtävältä vaaditaan. Teuras- ja välityseläinautot täyttävät vaatimukset ja 2013 valmistuneen pesuhallin myötä ovat entistäkin puhtaampia.

Teurastus

Teurastamme normaalisti viitenä päivänä viikossa ja maksimi kapasiteetti on 180 nautaa/päivä. Rahtiteurastus on osa toimintaamme ja pyrimme täyttämään suoramyyjien toiveita, kun ne vaan ovat kokonaisuuden kannalta järkeviä.

Web Design: Mainostoimisto Dippi